Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Kundcitat

Stand up
Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.
Lars Ring, Svenska Dagbladet

Stand up
Ami Hallberg Pauli håller just på att göra sig ett namn i Standup-sverige, något hon förmodligen kommer att lyckas bra med om hon fortsätter som denna afton. Hon raljerar över finanskrisen, bröstimplantat och stadsjeepar, som enligt henne är till för att döda kängurur med, inte tanter i Villastan.
David Gustafsson, Dalarnas tidningar

Stand up
Ami Hallberg Pauli….imponerar redan från början… Amis bästa egenskap som komiker är den interaktion hon nästan omedelbart får tillsammans med publiken. Bitvis påminner Ami om en kvinnlig Jonas Gardell och avslutningen där hon målar upp kvinnor som schizofrena Gollum-varelser är bland det roligaste på hela kvällen.
Sofia Hård, Sundsvalls tidning

Jag håller regelbundet kurser i stand up och improvisationsteater i grupp eller enskilt, har bl.a. coachat förra MP-partiledaren Maria Wetterstrand i kroppsspråk och humor.
http://improvisationsteater.se/kurser/stand-up

Utbildning
Hej Ami, tack för igår, du är en toppenlärare!
Beatrice Legall-Bengtsson

Utbildning
Ami var en pärla, och vi vill gärna fortsätta att ha kontakt med Er.
Det kanske skulle vara en höjdare att göra något tillsammans…i höst
Agneta Lailasdotter, Nämndemansgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *