Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Kurser, föreläsningar och workshops i Stockholm

FÖRELÄSNINGAR, KURSER & WORKSHOPS FÖR FÖRETAG

Mina erfarenheter från komikens  och improvisationsteaterns värld innehåller effektiva verktyg för att öka kreativiteten, öka teamkänslan och bli bättre som ledare! Jag föreläser bland annat om att hålla bättre presentationer med hjälp av humor, att boosta kreativiteten, bygga starka team och därmed öka konkurrenskraften, samt jämställdhet för att utnyttja alla medarbetares kraft. 


KURSER I STAND UP FÖR PRIVATPERSONER

Har du någon gång fått höra att ”du borde bli komiker!”? Kanske har du en dröm om att stå på scen, eller så vill du få verktygen till att roa en publik för att hålla mer inspirerande presentationer på jobbet. Jag håller kurser i stand up på nybörjar-, fortsättnings- och masterclassnivå på Sveriges mest anrika och kända stand up-klubb, Norra Brunn.


COACHNING

Med erfarenhet av coachning för allt från TED-talk-föreläsare till partiledare hjälper jag dig som företagsledare eller medarbetare med sceniskt uttryck, kroppspråk och framförande.


MODERATOR

Med erfarenhet som moderator på uppdrag av några av landets största företag och event så hjälper jag er att hålla ihop ert event, temadag, personalfest eller seminarium.