Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Föreläsare i Stockholm

FÖRELÄSNINGAR, KURSER & WORKSHOPS FÖR FÖRETAG

Jag är föreläsare, coach, författare, skådespelerska och komiker och har arbetat kreativt hela mitt liv. Efter många år med improvisationsteater kan jag allt om hur kreativitet skapas men även vilka hinder som gör att kreativa flöden stoppas. Därför har jag en bred verktygslåda som hjälpt företag, organisationer, med partiledare samt i ledargrupper i över 20 år.

FÖRELÄSNINGAR

Fånga intresset med humor!

Använd skrattet för att få fram ditt budskap! En rolig föreläsning om att bli just roligare. Ami Hallberg Pauli – komiker, skådespelerska och författare till Stand up-handboken visar hur du kan använda verktyg från komikens värld för att lätta upp och göra dina presentationer roliga, livfulla och fyllda av fakta som folk kommer att ta till sig. En talare måste vara kompetent, kunnig och erfaren. Men du måste också kunna entusiasmera dina medarbetare och lägga fram dina idéer så att de tar dem till sig och förstår dem. Alltför många trötta Power Point-presentationer har passerat framför halvöppna ögon utan att medarbetarna har fått med sig essensen av budskapet. Det är bevisat att vi tar till oss mer av information om vi blir känslomässigt engagerade när vi hör den och allra bäst minns vi saker när vi får skratta. Humor är en säker källa till entusiasm, nytänkande och innovation. Få dina medarbetare att tjuta av skratt samtidigt som de tar till sig årsredovisningen!

Vill ni att Ami ska komma och coacha era ledare i humor och personligt uttryck på scen?Antingen i små grupper eller arbeta med enskild coachning? Denna föreläsning går även att boka i workshopform – enskilt eller i grupper.


Showreel från föreläsningen


Efter #metoo – Nu går vi vidare. Se kraften i alla medarbetare!

En föreläsning om hur vi kan dra fördel av människors potential oavsett vilket kön de föddes eller förknippas med.
Ami Hallberg Pauli reder ut begreppen: finns det något som kännetecknar ett kvinnligt ledarskap och vad är egentligen ett manligt kroppsspråk? Varför värderar vi kvinnliga och manliga egenskaper olika? Självklart så fungerar arbetsplatser där ALLAS kompetens värderas bättre än andra arbetsplatser, men varför är vi så dåliga på att ta tillvara på olikheter och se värdet i andras erfarenheter? På sitt humoristiska sätt guidar Ami oss genom arv och miljö, kroppsspråk, genus-slentrian-tänk och hur vi kan nå en bättre framtid för alla. Vad kan du göra själv för att bli lyssnad på? Vad kan andra göra för att du ska höras? Vad kan arbetsplatsen göra?

Denna föreläsning kan också genomföras som workshop. Vill ni att Ami ska komma och jobba med er personal tre halvdagar efter föreläsningen för att uppnå en bestående förändring? 


Boosta er kreativa konkurrenskraft!

En föreläsning om att hitta sin kreativitet – som är större än både dig själv och ett AI.
Är det ditt företags ideer som blir ”det nya svarta” eller kommer robotarna ta över? Har din arbetsplats stagnerat och idéerna tagit slut? Är ni rädda för vad dina konkurrenter utvecklar för nytänkande lösningar? Då måste ni göra det som inte en robot kan göra – tänka kreativt!
Människans allra största upptäckter har gjorts av en slump eller av en människa som vågade tänka utanför boxen. Ami Hallberg Pauli med sin långa erfarenhet som kreatör – av böcker, teater och humor – guidar dig till att hitta din egen kreativitet och fantasi som finns där under alla lager av censur. Din fantasi är större än dig själv! Väck den till liv, låt vardagen bli roligare och stärk verksamhetens konkurrenskraft!

Denna föreläsning kan också genomföras som workshop. Då kommer Ami och jobbar med er personal tre halvdagar efter föreläsningen för att starta upp de kreativa flödena!


WORKSHOPS

WORKSHOPS & INTERAKTIVA FÖRESTÄLLNINGAR MED IMPROVISATIONSTEATER

Bygg starka team och få verktyg för konflikthantering, med hjälp av enkla övningar från improvisationsteaterns värld!
Jag har under många år lett workshops på företag och organisationer där personalen får vara aktiv och prova på improvisationsteaterns byggstenar – kreativitet, samarbete och spontanitet -på ett enkelt och roligt sätt.Jag berättar om de aktiva medlen för att nå den kreativa processen och workshopdeltagarna deltar sedan aktivt på golvet och gör enkla övningar i par.  Detta är ett väldigt uppskattat och roligt sätt att få igång sin kreativitet, öppenhet, få koll på sitt kroppsspråk samt ha roligt och utvecklas tillsammans på ett annorlunda sätt. 

Underhållande eller problemlösande föreställning med improvisationsteaterskådespelare.
Improvisationsteater är, precis som det låter, helt improviserat och föds i stunden i mötet mellan en skicklig improvisatör och en publik. Just denna direkthet, spontanitet och det unika i varje improvisation upplevs ofta som fantastiskt rolig för publiken. Vi ber publiken om förslag på var scenen ska spelas, vilka som ska vara med etc. På så sätt blir publiken ”medregissörer” till det som sker på scenen.

Improvisationsteater passar utmärkt som underhållning på julbordet, kick off-en eller som ett avbrott under konferensdagen då vi lägger alla scener i er miljö. Vid improvisationsföreställningar behöver vi vara minst två skådespelare och då anlitar jag en av alla mina duktiga kollegor, och om ni vill även en improviserande musiker. Vi kan även sätta oss in lite mer i er situation och eventuella problem som finns i ert team och på ett roligt sätt ta upp dessa saker till ytan. Det är ett avdramatiserat sätt ta upp diskussioner eller svåra frågor på konferensen eller arbetsplatsträffen i en s.k. forumteater-form.

Kontakta mig direkt eller via Athenas eller Kvinnliga talare