Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Coachning för företagsledare och chefer

COACHNING

Behöver du hjälp inför en stor presentation, konferens, ett tv-framträdande eller vill du bara få hjälp med hur du håller bättre möten och föreläsningar i ditt arbete? Jag har coachat allt från TED-talk-föreläsare till partiledare i humor och i sitt sceniska uttryck. Jag kan hjälpa dig som företagsledare eller medarbetare med den text du ska framföra – renodla, förtydliga, smyga in små skämt – med humor når du allas hjärtan.

Jag kan även hjälpa dig med ditt sceniska uttryck, du kan ha så många viktiga saker att säga men om du inte vet hur du ska framföra dem så kommer du inte att få någon att lyssna. Ditt kroppsspråk, din mimik och din timing är minst lika viktigt som det du faktiskt säger, din publik lyssnar egentligen mer på ditt uttryck än på dina ord.

Jag är den aktiva komiker och föreläsare som håller i flest stand up-utbildningar i Sverige just nu, med ca 100 kursare om året och jag har gett ut min bok ”Stand up-handboken – konsten att göra livet lite roligare”.

Tidigare kunder som jag coachat (i urval)

  • Uppåt 1000 stand up-kursare, människor som anmält sig till en kurs och utmanat sig själva i att lära sig stand up
  • Maria Wetterstrand, språkrör (MP)
  • David Philips, föreläsare
  • Aida Chehrehgosha, filmregissör
  • Personal på KTH, Karolinska Institutet, Systembolaget, Vattenfall bland många andra


BOKA AMI SOM COACH

Omdömen om Ami som coach

”Tack för en fantastisk tid. Du är enastående! Under den här tiden har jag vuxit som människa, det var oväntat och det känns bra i magen. Tack, tack, tack!”

Kristina Blomdahl

”Jag brottas ju dagligen med att vara en mycket blyg person med ofantligt
ego. Så från hjärtat tack för att du får mig att brotta ner den blyga bibliotekarien inom mig och ge plats för mitt freak-jag. Tack snälla roliga Ami!”

Kina Larsson