Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Ami Hallberg Pauli på scen som stand up-komiker

STAND UP-KOMIKER

Jag arbetar som stand up-komiker och uppträder regelbundet på Norra Brunn och de andra stora klubbarna runt om i landet. Det dagsaktuella, politik, skillnaden mellan kvinnor och män samt min sympati för träskmonstret Gollum blir till komik i min stand up.

Förutom gig på stand up-klubbar har jag jobbat som komiker i flera större produktioner, bland annat i SR:s P1”Studio Ett –Centralen”, uppträtt i SVT:s ”Stockholm Live och ”RAW” på Kanal 5.

Jag undervisar även i stand up på Norra Brunn i Stockholm. Se info om detta här:

Omdömen:

”Tack för en fantastisk kurs. Du är enastående.
Under den här kursen har jag vuxit som människa, det var oväntat och det känns bra i magen.  Tack, tack, tack! ” /Kristina Blomdahl

”Jag måste säga att jag är imponerad av vad du lyckades åstadkomma med vårt lilla gäng. Alla var verkligen roliga sista dagen, väldigt mycket tack vare dig :)”
/Stefan Ågren.

”Hej och tack för igår! Superkul kurs och härliga medresenärer :-). Tack Ami för att du är så inspirerande och rolig!!” /Viktor Hagenmalm

”Återigen tack för en fantastiskt rolig kurs. Tror många människor skulle ha nytta utav kursen, inte vara ståuppare utan många olika yrken.  Ha det så bra!” /Emanuel Lindgren

STAND UP-SHOWEN ”LADIES FIGHT”

2014 visades min egna show ”Ladies Fight” – med bara roliga kvinnor på scen på Södra Teatern av SVT. SVT blev åter intresserade så scenversionen av Ladies Fight från Maximteatern i Stockholm visades 2016 i SVT. Denna föreställning turnerar jag med och har gästartister som Anna Blomberg, Bianca & Tiffany Kronlöf samt Gudrun Schyman.

BOKA AMI SOM KOMIKER

Kontakta Athenas eller Krydda Festen eller kontakta mig direkt nedan:

Jag kommer gärna och roar på er konferens, företagsfest eller julbord som komiker eller konfrencier/MC. För en Stand up-föreställning behöver jag en handmikrofon och ett stativ, gärna en liten scen eller upphöjnad att stå på samt lite ljus så att alla kan se mig.

RECENSIONER

Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.

Lars Ring, Svenska Dagbladet

Ami Hallberg Pauli….imponerar redan från början… Amis bästa egenskap som komiker är den interaktion hon nästan omedelbart får tillsammans med publiken. Bitvis påminner Ami om en kvinnlig Jonas Gardell och avslutningen där hon målar upp kvinnor som schizofrena Gollum-varelser är bland det roligaste på hela kvällen.

Sofia Hård, Sundsvalls tidning

VIDEOS: