Standup

Jag arbetar som stand up-komiker och uppträder regelbundet på Norra Brunn och de andra stora klubbarna runt om i landet. Har jobbat som komiker i SR:s P1”Studio Ett –Centralen” uppträtt i SVT:s ”Stockholm Live” OCH ”RAW” på Kanal 5.

2014 visades min egna show ”Ladies Fight” – med bara roliga kvinnor på scen på Södra Teatern av SVT.

SVT blev åter intresserade så scenversionen av Ladies Fight från Maximteatern i Stockholm visades 2016 i SVT.

Denna föreställning turnerar jag med och har gästartister som Anna Blomberg, Bianca o Tiffany Kronlöf o Gudrun Schyman.

Det dags-aktuella, politik, skillnaden mellan kvinnor och män samt TV-tablån en helt vanlig tisdagskväll blir till komik i min stand up..

Recensioner:
Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.
Lars Ring, Svenska Dagbladet
Ami Hallberg Pauli håller just på att göra sig ett namn i Standup-sverige, något hon förmodligen kommer att lyckas bra med om hon fortsätter som denna afton. Hon raljerar över finanskrisen, bröstimplantat och stadsjeepar, som enligt henne är till för att döda kängurur med, inte tanter i Villastan.
David Gustafsson, Dalarnas tidningar
Ami Hallberg Pauli….imponerar redan från början… Amis bästa egenskap som komiker är den interaktion hon nästan omedelbart får tillsammans med publiken. Bitvis påminner Ami om en kvinnlig Jonas Gardell och avslutningen där hon målar upp kvinnor som schizofrena Gollum-varelser är bland det roligaste på hela kvällen.
Sofia Hård, Sundsvalls tidning