Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Ami Hallberg Pauli på scen

OM AMI HALLBERG PAULI

Ami är en humorstyrd föredragshållare, coach, stand up-komiker, skådespelerska och författare med ett varmt hjärta och energisk scennärvaro.

Förutom humor och kreativitet brinner hon för en jämställd och jämlik värld vilket genomsyrar både hennes föreläsningar och konst.

Historia: Ami började sin karriär som SKÅDESPELERSKA. Från ”tunga” pjäser som ”Bernarda Albas hus” och ”Woyzeck” på Stockholms fria teaterscener till fast anställd i Stockholms Improvisationsteaters ensemble. Senare togs steget in i STAND UP -världen och debut på Norra Brunn, medverkan i SVT: s ”Stockholm Live”, kanal 5:s ”RAW”, på Comedy Central, och komiker i P1:s ”Stockholm ”Studio Ett – Centralen Live” Den egna showen ”Ladies Fight” – med bara roliga kvinnor på scenen – på SVT och turné runt om i Sverige

Arbetet som COACH inleddes som kursledare i teater och stand up samt flitigt anlitad mentor åt föreläsare, politiker och chefer som vill förbättra sitt uttryck på scenen samt bli mer roliga.

Senare kickade Amis karriär som egen FÖRELÄSARE igång med en rivstart, hon föreläser om positivitet, arbetsglädje och bemötande samt efter genusstudier på Sthlms universitet även om jämställdhet.

Ami är FÖRFATTARE till ”Stand up-handboken – konsten att göra livet lite roligare