Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

SKÅDESPELERI & IMPROVISATIONSTEATER

Jag är en hängiven skådespelerska med humoristisk timing som spelat allt från Magdalena i Lorcas mörka pjäs ”Bernarda Albas hus” till självgod chef i NRK:s populäraste sitcom ”Side om Side”. Jag arbetar regelbundet med improviserade föreställningar på Improvisationsstudion i Stockholm och har även tidigare anställd på Teater 9 och Stockholms Improvisationsteater.

FILM & TV

Tidlöst liv

REKLAMFILMER

SCEN

”Hetero”

”DUO”

IMPROVISATIONSTEATER

Improvisationsteater är, precis som det låter, helt improviserat och föds i stunden i mötet mellan en skicklig improvisatör och en publik. Just denna direkthet, spontanitet och det unika i varje improvisation upplevs ofta som fantastiskt rolig för publiken. Vi ber publiken om förslag på var scenen ska spelas, vilka som ska vara med etc. och sedan får den se oss ta hand om dessa förslag och blir på så sätt ”medregissörer” till det som sedan sker.

Improvisationsteater funkar utmärkt som föreställningar för företag och organisationer
Det är en fantastiskt bra form för att underhålla, samt även att på ett avdramatiserat sätt ta upp diskussioner eller svåra frågor på konferensen eller företagsfesten. Det brukar bli väldigt uppskattat och roligt.