Ami Hallberg Pauli

Skådespelerska, stand up-komiker, improvisatör och föreläsare

Företag

Jag kommer gärna och roar på er konferens, företagsfest eller middag med en Standup- eller Improvisationsföreställning. Min stand up har roat så väl maskintekniker, IT-konsulter som sjuksköterskor och jag är noga med att sätta mig in i er arbetssituation och anpassar min stand up efter tillfället.

För en Stand-upföreställning behöver jag en handmic och ett stativ, gärna en liten scen eller
upphöjnad att stå på samt lite ljus så att alla kan se mig.

Improvisation är också en fantastiskt bra form för att underhålla, samt även ställa lite frågor på konferensen eller företagsfesten. Det brukar bli väldigt uppskattat och roligt.

IMG_7621Har man en längre konferens kan vi sätta oss in lite mer i er situation och ev. problematik och på ett roligt sätt ta upp dessa saker till ytan. När det gäller improvisationsföreställningar behöver vi vara minst två skådespelare och då anlitar jag en av alla mina duktiga kollegor från improvärlden och om ni vill även en improviserande musiker.Jag har imprat för Ericsson, Vårdförbundet, IKEA, Kommunal, ICA, IBM, Sveriges riksdag och många, många fler….. Jag gör även workshops där personalen får vara aktiv och prova på improvisation för att få igång sin kreativitet, öppenhet, få lite koll på sitt kroppsspråk samt ha roligt tillsammans på ett annorlunda sätt.

För en Improvisationsföreställning behöver vi en lite större scen eller ett bra golvutrymme,
ev. headset, beroende på storlek på lokal och publik samt lite ljus så vi syns.
Kontakt: amihallbergpauli@gmail.com